1a. Jornada Lliga Catalana de Clubs (1a. Masculina)

0
558

Fotos de la jornada.
El Calella Absolut masculí va tornar a la màxima categoria de la Lliga Catalana de Clubs, després de 30 anys del seu únic pas per aquesta categoria. L\’estrena de lliga va dur-se a terme a la Zona Esportiva de \”La Muntanyeta\” de Calella, sota l\’organització dels dos únics integrants maresmencs a Primera, el Laietània i el Calella. Les nombroses baixes van provocar al conjunt calellenc fer debutar més d\’un atleta juvenil i veterà en aquesta primera jornada. Aquest fet no va impedir que el Calella guanyés alguna de les 10 proves, l\’única victòria dels grocs va arribar als 800 m.ll. amb una magnífica actuació de Javier Vargas. Qui també va brillar amb llum pròpia en aquest retorn del Calella a Primera, va ser el júnior Samuel Carnicero que va classificar-se segon als 400 m. tanques, just darrera de l\’atleta americà del F.C. Barcelona, William Porter. I finalment, un altre atleta destacat del Calella va ser el recent medallista mundial de veterans, Tino Ruiz, que amb un cinquè lloc als 5000 m. marxa va aconseguir sumar 12 valuosos punts. La classificació final del Grup \”A\” de Primera, després d\’aquesta primera jornada, queda de la següent manera: 1r) 228 punts – F.C. Barcelona 2n) 197 punts – C.A. Laietània 3r) 177 punts – A.A. Catalunya 4t) 159 punts – Cornellà Atlètic 5è) 142 punts – GEiEG Girona 6è) 133 punts – U.A. Barberà 7è) 125 punts – C.A. CALELLA 8è) 122 punts – C.A. Granollers

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.