Un gran temps, 1:04:30 a la Mitja Marató d\’Igualada

0
366

Mohamed Benhnbarka, del California Esports ha volat avui a la Mitja d\’Igualada acabant la cursa en un extraordinari temps de 1:04:30, després de passar el primer 10K en 30:12. La seva companya d\’equip Hasna Bahom ha guanyat en l\’apartat femení amb el temps de 1:22:26 i va decidida a fer les 14 curses de la Lliga Internet d\’aquest any per aconseguir la victòria. En la cursa de 10k que s\’ha fet conjuntament amb la mitja, els primers han estat Samir Aitbouychamane i Paquita Perez Leiva. Podeu consultar els resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.