El fondista manresà RAMON CAMPS ha aconseguit avui pujar per tercer any consecutiu al podi de la Fortis Rotterdam Marathon

0
458

CAMPS ha portat a terme una brillant actuació en controlar en tot moment el ritme adequat de cursa que li convenia, marcant un temps de pas a la Mitja Marató de 1h15\’12\”. La cursa ha estat guanyada per l\’atleta kenyà WILLIAM KIPSONG amb uns estratosferics 2h05\’49\”. El francès FRANCK DELROCQ ha estat el guanyador dins la categoria M40 amb un temps de 2h30\’25\”. En segona posició ha estat l\’holandès MARCEL UPPELSHOTEN amb 2h31\’29\”, ocupant el tercer graó del podi CAMPS amb els esmentats 2h32\’50\”. L\’excelent actuació de CAMPS ha vingut acompanyada per la no menys excelent de la manresana MARTA BUSQUETS que en la seva segona marató ha marcat uns bonissims 3h02\’04\”, millorant el seu propi registre personal en 13 minuts ¡¡¡. BUSQUETS ha millorat en mes de 13 minuts el seu anterior registre de 3h15\’24\” que datava de Donostia 2001. BUSQUETS ha completat la segona part de la marató mes rapida que la primera: 1h30\’53\” la segona, per 1h31\’11\” la primera.| BUSQUETS ha comptat en quasi tot el recorregut amb el suport del seu marid MANEL RUIZ que l\’ha acompanyada fins el darrer tram de cursa en que per problemes de \”flato\” ha hagut de minorar el ritme, acabant tambe la prova amb uns meritoris 3h06\’19\”. Excelent el comportament d\’aquests runners manresans en aquesta edició de la Fortis Rotterdam Marathon.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.