Arriba el maig i… la Cursa El Corte Inglés!

0
375

Arriba el maig i… la Cursa El Corte Inglés! I tu que corres amb xip, sàpigues que ara també el podràs fer servir. Segons la prestigiosa revista RUNNING USA és la 4a cursa atlètica més gran del món! Te la perdràs? Vine i aconsegueix el pòster de regal d’aniversari creat per l’humorista gràfic Francisco Ibáñez i que et lliurarem només per participar-hi. Si ja ho has fet en més de quinze o vint-i-cinc edicions, premiem la teva fidelitat amb una samarreta i un dorsal commemoratiu expressament dissenyats per a aquesta edició tan especial. És un prova cada vegada més solidària, més participativa. Des de 1986 dóna suport a la tasca social d’una entitat no lucrativa; ara és el moment de la Creu Roja. El 18 de maig, a les 9.30 h del matí participaràs de franc en una esplèndida mostra d’esport, civisme i solidaritat. T’espera el circuit més clàssic, correràs per l’Estadi Olímpic. La teva Cursa ja està en marxa, i és teva perquè per primer cop diferenciem els atletes amb xip dels que no en porten. Gràcies pel teu entusiasme. Dimarts, 15 d\’abril, comencen les inscripcions, consulta-ho a www.cursaelcorteingles.cat. Vine i corre!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.