EL DIUMENGE 4 DE MAIG LA CURSA MÉS SOLIDARIA, MULLA’T I CORRE PER A L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

0
535

El diumenge 4 de Maig, en el Circuit de Catalunya de Montmeló, es celebrarà la tradicional cursa atlètica i de patins, en solidaritat i a favor de la lluita contra l’esclerosi múltiple.
Aquesta cursa sota el lema de “Mulla’t i corre per a l’esclerosi múltiple”, té com a objectiu afegit a l’esforç físic de l’atletisme, la solidaritat amb totes aquelles persones que pateixen la malaltia de l’esclerosi, ja que la totalitat de les inscripcions d’aquesta cursa seran entregades com a donatiu a la Fundació Esclerosi Múltiple. La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat benefica assistencial privada, sense afany de lucre, nascuda a Barcelona l’any 1989, no sols amb la missió de millorar la qualitat de vida i pal·liar les greus conseqüències que pateixen les persones afectades per aquesta malaltia, sinó que a més desenvolupa tasques i destina recursos per a la investigació múltiple i recerca de millores i avenços en tots els àmbits. Aquesta cursa és l’únic esdeveniment esportiu que gaudeix d’un recorregut de luxe, la pista del Circuit de Catalunya de Montmelò, i en un recinte excepcional de competició motociclista i automobilística de primer nivell internacional.| La jornada començarà a les 10,-h amb la prova dels 3000m, tot seguit a les 10,30 la de 10.000 m i ales 11,30 h la milla (1609 m), a les 12,-h la primera cursa de patins de 9.400 m, i la darrera a les 12,30 h també la milla de patins. Es tracta de tota una festa a la solidaritat, en la que no sols hi poden participar els atletes sinó tots els membres de la família i especialment els més petis, ja que també es disposarà d’un ampli espai recreatiu amb munt d’atraccions lúdiques. Per quart any consecutiu l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple, serà l’encarregada de l’ organització d’aquest esdeveniment solidari-esportiu, digne de persones que amb esperit solidari volen afegir-se a l’aconsecució d’un objectiu comú, com és la lluita contra aquesta malaltia que degenera el sistema nerviós central i que afecta el cervell i la medul·la espinal, i contra el qual no existeix per ara cap medicament de curació, tot i que s’apliquen tractaments per a pal·liar els símptomes, de rehabilitació i a modificar l’evolució natural de la malaltia. És per aquest motiu que conjuntament amb entitats oficials i patrocinadors s’enceta una nova edició d’aquesta cursa al Circuit de Catalunya a favor de la lluita de l’Esclerosi Múltiple. També compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Montmeló, i com a patrocinador amb el diari Sport, Russell Atlètic i Toyota Orient Cars A. Pujadas Vallès, i col.laboradors : Caixa Terrassa, Ares (espais lúdics), Coca-cola, Fiac, Com-Radio, Veri, Centre Muntanyenc Sant Llorenç, la Federació Catalana de Patinatge, Kellogg’s, Henkel i Chupa-Chups. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa van endegar la campanya “Esport, Salut i Qualitat de Vida”, a principis d’aquest any, que té com a objectiu fomentar l’esport i la salut entre els ciutadans de Terrassa. En aquest marc se celebrarà, el proper dimecres 9 d’Abril, a les 19,30 h a la Sala d’Actes de Mútua de Terrassa, carrer Sant Antoni 39, la segona Taula Rodona, oberta al públic, del programa sota el títol “Esport, Salut i Qualitat de Vida en l’Esclerosi Múltiple” amb la participació del Dr. Miquel Aguilar, cap de servei de Neurologia i la Dra. Immaculada Bonaventura, neuròloga responsable de la Unitat d’Esclerosi Múltiple, ambdós de l’Hospital Mútua de Terrassa, així com la Sra. Rosa M. Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple i la Dra. Montserrat Bellver, metge de Medicina de l’Esport del CAR. Les inscripcions seran de 12€ els adults i 6€ els menors de 15 anys. Es poden realitzar per internet (fins a les 20,-h del dia 30 d’Abril) o be en les botigues autoritzades (fins a les 19,-h del dia 26 d’Abril) i que es detallen en la pàgina web www.mitjaterrassa.cat. El mateix dia de la cursa les inscripcions seran de 15€ i 9€ respectivament i tot i que s’entregarà dorsal, no es podrà incloure aquesta inscripció en les classificacions per temps però si en el llistat de participants. Per a una més amplia informació podeu consultar l’esmentada pàgina web, en la que a més hi trobareu el corresponent reglament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.