MOSTRA DE LLANÇAMENT DE VÓRTEX i JAVELINA

0
1039

A proposta de la Regidoria d\’Esports d\’Arenys de Mar, la 3a. Mostra de Llançament de Vórtex i Javelina, realitzada el passat diumenge 6 d\’abril, es va combinar amb un circuit de proves atlètiques per als més joves. Més de 80 nens i nenes varen participar aquest passat diumenge al matí, en les proves de llançament de vórtex, 60 m.ll., salt de llargada amb i sense trampolí, i 60 m. tanques. La matinal atlètica va transcórrer amb una organització, climatologia i entorn perfectes. Al migdia els millors llançadors de javelina catalans van fer la tradicional exhibició de llançament de vórtex i javelina. En el primer concurs l\’Alberto Rey del FCB (récord de l\’exhibició des de la 1ª edició amb un registre de 94.90m) va resultar guanyador amb un espectacular llançament de 90.70m, seguit de la jove promesa del Laietània, l\’Edgar Rodríguez, que també va realitzar un excel·lent tir de 87.50m. En la categoria femenina la Núria Ferrer de l\’AAC es va imposàr a l\’Eva Uroz del Medilast Sport Lleida amb uns respectius registres de 54.60 i 53.10m.| En el llançament de javelina (marques no homologables) va tornar a guanyar l\’Alberto Rey amb un millor llançament de 64.20m, mentre que en categoria femenina la Núria Ferrer també repetia la primera posició amb una marca de 39.20m.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.