Rècord de Catalunya de 60 metres tanques aleví

0
531

L\’atleta de 10 anys Laia Ruiz Quintana del FC Barcelona ha igualat, amb una marca de 9\”3, el Rècord de Catalunya de 60 metres tanques aleví femení durant el Campionat Territorial de Proves Combinades a l\’Aire Lliure de Tarragona que s\’ha disputat aquest dissabte dia 5 d\’abril a Cambrils. A banda del 9\”3 en tanques, una de les millors marques de Catalunya fins a 11 anys, la Laia va llançar 7,95 metres en la prova de pes, va saltar 3,82 metres en la prova de llargada i va aturar el crono en 8\”8 en els 60 metres llisos. Fora de concurs, s\’ha adjudicat la competició amb 1.973 punts, guanyant tres de les quatre proves del tetratló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.