5 MARXA LA SELVA DEL CAMP “MUNTANYES DE PRADES”

0
329

El passat 29 de març es va celebrar a la localitat de Selva del Camp ( Tarragona ) la 5ª Marxa La Selva del Camp “ Muntanyes de Prades” , prova puntuable per la XI Copa Catalana de Caminades i Campionat de Catalunya per entitats. A les 7 del mati ens vam reunir uns 500 participants disposats a recórrer el preciós recorregut de 67,7 Km i 4.700 mts de desnivell, travessant les localitats de L´Albiol, Capafons, Prades i Mont-Ral. Després de fer un breu recorregut per el carrers de La Selva del Camp ens disposem a afrontar uns 800 mts de desnivell positiu amb uns 9 Km aproximadamet que ens porta a una alçada de 1.100 mts. En aquest punt arribem en primer lloc un grupet de 4 corredors entre el quals es troba el meu amic Isma, amb el qual el passat 2.006 vam compartir tenda a la Marató de Sables, la nostra Haima nº 7. | Després del C3 afrontem la pujada que ens porte a Prades i en aquest punt un dels corredors del nostre grup fa un canvi de ritme al pur estil keniata i marxa en solitari en primera posició fins el km 40 aproximadament moment en el que el nostre grupet format per l´ Isma, l’Albert i jo el tornem agafar i ens posem en primera posició . Hem fet un grup molt maco i portem un ritme molt bo, jo personalment vaig una mica justet a la pujada on l´ Isma porta la veu cantant, però per sort meva, a la baixada i els trams plans torno a recuperar-me ràpidament,crec, que gracies als entrenos que aquesta temporada ha planejat el Ricard Vila de cara als teòrics 100 Km que aquest mateix dia tenia d’estar fen a Calella però que a ultima hora vam decidir de canviar per aquesta prova més curta i menys traumàtica per unes molèsties que estava arrossegant al genoll esquerra. A la sortida del C8 i quan ens queden uns 13 km de baixada continuada fins la arribada l´Isma comença a tindre uns dolors al genoll que per sort no van anar a més gracies un troç de cinta que ens van donar els voluntaris del control C9, paro en aquest punt per desgracia l ´Albert no va poder continuar amb nosaltres. Els últims 6,7 Km els afrontem l´Isma i jo tots dos sols a un ritme molt maco ja que tardem segons el meu GPS 27 minuts i 06 segons. Al final arribem a la meta l´ Isma i jo tots dos junts en primer lloc, seguits per en Jordi que fent una carrera de menys a mes arriba 4 minuts darrera nostre. Felicito a tot el equip del Centre Excursionista l´Artijol per la seva perfecte organització en aquesta prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.