2023 participants ja han passat a recollir la samarreta a la Cursa de Bombers

0
393

Dimarts, 4 d\’abril a la Carpa Movistar del Campus de la Diagonal ha començat el lliurament dels dorsals/samarretes pels 15.000 participants a la Cursa de Bombers del proper diumenge. L\’espai es ampli, el lliurament es fa sense cues i els participants reben la samarreta i una memòria USB de 1Gb, regal de Nike. Les noies tenen samarreta groga i els nois samarreta vermell fosc. Un total de 2023 participants ja han recollit el regal el primer dia i a més han pogut provar el Nike plus i molts models de sabatilles i roba esportiva de l\’empresa organitzadora de la cursa. El lliurament estarà obert fins dissabte, 5 d’abril, en horari de 10:30 a 20:30, excepte el divendres, 4 que romandrà tancat per un concert musical que es farà per la nit. La organització demana no esperar al dissabte a recollir la samarreta per evitar posibles aglomeracions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.