2023 participants ja han passat a recollir la samarreta a la Cursa de Bombers

0
549

Dimarts, 4 d\’abril a la Carpa Movistar del Campus de la Diagonal ha començat el lliurament dels dorsals/samarretes pels 15.000 participants a la Cursa de Bombers del proper diumenge. L\’espai es ampli, el lliurament es fa sense cues i els participants reben la samarreta i una memòria USB de 1Gb, regal de Nike. Les noies tenen samarreta groga i els nois samarreta vermell fosc. Un total de 2023 participants ja han recollit el regal el primer dia i a més han pogut provar el Nike plus i molts models de sabatilles i roba esportiva de l\’empresa organitzadora de la cursa. El lliurament estarà obert fins dissabte, 5 d’abril, en horari de 10:30 a 20:30, excepte el divendres, 4 que romandrà tancat per un concert musical que es farà per la nit. La organització demana no esperar al dissabte a recollir la samarreta per evitar posibles aglomeracions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.