RODRIGUEZ I PICAS, GUANYADORS ABSOLUTS EN LA I CURSA DE MUNTANYA.

0
490

Sergi Rodriguez amb uns excel.lents 1h15\’11\” i Nuria Picas amb un temps de 1h33\’55\” han estat els guanyadors absoluts de la \”I Cursa de Muntanya de Manresa\” celebrada avui sota l\’organització de Club Atlètic Manresa i Gimnàs Gimbe. L\’excel.lent acollida que ha tingut aquesta primera edició s\’ha vist reflectida amb 226 inscrits i 194 atletes classificats a linea d\’arribada. Atletes vinguts d\’arreu de Catalunya, i fins i tot de fora, com l\’alicantí IGNACIO CARDONA, 3er classificat amb 1h16\’00\”. La nota caracteristica de la cursa, com era la cronoescalada al Collbaix, ha estat guanyada per l\’atleta JUANMA MARTINEZ amb uns excel.lents 8\’24\”, en pujar des de la base fins a dalt del cim del Collbaix, salvant un desnivell de 245 metres amb 800 metres de recorregut. En categoria femenina, la guanyadora tambè ha estat la manresana NURIA PICAS amb 11\’05\”. Ja de bon principi, s\’han distanciat de la resta de corredors SERGI RODRIGUEZ, JUST SOCIATS, IGNACIO CARDONA i el moianès DAVID HENESTROSA. Aquest darrer ha estat qui ha arribat a dalt el cim del Collbaix en primera posició marcant el millor temps de l\’ascensió amb 7\’45\”, però una lesió al tendó d\’aquilès l\’obligat a abandonar la cursa, pasant a conduir-la des de llavors SERGI RODRIGUEZ que no ha deixat de comandar-la fins asolir la victòria, mantenint sempre en una certa distància a CARDONA i SOCIATS.| L\’organització valora molt positivament el desenvolupament de la cursa, que alhora ha estat una combinació d\’esport de competició i el fet de poder gaudir de la natura.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.