IV Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Oliu (8 de juny)

0
461

Anoteu-vos-ho a la vostra agenda esportiva/lúdica:
D’aquí a dos mesos tornarem a fer un petit homenatge a Ramon Oliu, qui en vida va ser el creador de la primera marató popular a Catalunya i a tot l’Estat, a més a més de l’impulsor de les curses populars. Ho farem, com no podia ser d’altra manera, corrent. I enguany, a més a més de la tradicional cursa de 10 quilòmetres pels camins del Collsacabra que venim fent des de fa tres anys, hi haurà una novetat: farem prèviament dues curses infantils.| Els detalls són aquests: IV Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Oliu Dia: diumenge 8 de juny de 2008 Lloc: Cantonigròs Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10.00 Curses infantils: 800 i 2.500 metres (a les 9,15 i 9,30) Caire: Curses no competitives Inscripcions: Gratuïtes Premis: No. Avituallaments: Qm. 5, i Arribada. (Infantils: arribada) Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Parking: A dojo Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de \”Can Colom\”. Forma d’inscriure’s: Per internet enviant les dades següents a aquest correu memorialro@yahoo.es Vull inscriure’m a la IV Cursa de Cantonigròs Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població: ……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.