IV Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Oliu (8 de juny)

0
315

Anoteu-vos-ho a la vostra agenda esportiva/lúdica:
D’aquí a dos mesos tornarem a fer un petit homenatge a Ramon Oliu, qui en vida va ser el creador de la primera marató popular a Catalunya i a tot l’Estat, a més a més de l’impulsor de les curses populars. Ho farem, com no podia ser d’altra manera, corrent. I enguany, a més a més de la tradicional cursa de 10 quilòmetres pels camins del Collsacabra que venim fent des de fa tres anys, hi haurà una novetat: farem prèviament dues curses infantils.| Els detalls són aquests: IV Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Oliu Dia: diumenge 8 de juny de 2008 Lloc: Cantonigròs Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10.00 Curses infantils: 800 i 2.500 metres (a les 9,15 i 9,30) Caire: Curses no competitives Inscripcions: Gratuïtes Premis: No. Avituallaments: Qm. 5, i Arribada. (Infantils: arribada) Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Parking: A dojo Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de \”Can Colom\”. Forma d’inscriure’s: Per internet enviant les dades següents a aquest correu memorialro@yahoo.es Vull inscriure’m a la IV Cursa de Cantonigròs Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població: ……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.