ELECCIONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D\’ATLETISME: Romà Cuyàs reelegit President

0
365

Romà CuyàsAquest dissabte 29 de març de 2008 s\’ha celebrat la votació per l\’elecció de President i Junta Directiva de la Federació Catalana d\’Atletisme a Sala d\’Actes de l\’Edifici Docent del Consell Català de l\’Esport d\’Esplugues de Llobregat. Els candidats: Carme Valero, Josep Maria Mir i Romà CuyàsRomà Cuyàs i Sol ha estat elegit de nou en aquesta votació amb un total de 29 vots. Josep Maria Mir ha obtingut 24 vots, i Carme Valero 12 vots. També s\’han comptabilitzat 2 vots en blanc. D\’aquesta manera, Romà Cuyàs continuarà com a President de la Federació Catalana d\’Atletisme en el que serà el seu tercer mandat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.