DUATLÓ: Victòries de Joan Montguillot i Núria Padrisa a Banyoles

0
470

L\’Àrea d\’Esports de l\’Ajuntament de Banyoles va organitzar diumenge passat 30 de març la XVIII edició del Duatló de Banyoles i Comarca, prova puntuable per al circuit català que va contar amb 291 participants. La coincidència de dates amb els campionats d\’Espanya de duatló per autonomies resta participació a una competició relativament exigent, amb 10 km de carrera a peu, 40 km de ciclisme de carretera i 5 km de carrera a peu final. Des de la sortida es va formar un grup capdavanter integrat pel campió del món de sky-running Agustí Roc (Inverse Ditec Vilanova), Arnau Bellapart (C.N. Vic-ETB) i els components de l\’Esportiu Picornell Joan Montguillot i Alex Carreras. Aquests 4 duatletes van obrir un buit de 50 segons sobre els seus perseguidors, el que els va permetre passar a realitzar íntegrament el segment de ciclisme al capdavant. | Francesc Guim (C.N. Barcelona) i el campió d\’Europa de duatló en el seu grup d\’edat Félix Pérez (Prat-Triatló) van marcar el ritme definitiu en la segona volta de la cursa a peu per la zona del Parc de la Draga, al costat d\’ells es van agrupar en el segment de ciclisme Artur Roig (C.N. Olot), Marc Trias (C.T. Manresa) Josep Maria Lluís (independent), i els components del Natació Mataró Santi Pellejero i Bernat Moragas, sense aconseguir reduir la diferència amb els 4 de cap. Joan Montguillot va saltar en solitari mancant 3 quilòmetres per a finalitzar el segment de ciclisme, aconseguint mig minut d\’avantatge en la transició a la cursa a peu final, suficient per a mantenir-se al capdavant i guanyar la prova amb un registre final de 1 h 52 min 43 s. Arnau Bellapart va concloure en segona posició per davant de Alex Carreras. Agustí Roc va perdre les opcions al pòdium al quedar despenjat en el penúltim km de ciclisme finalitzant en quarta posició i Félix Pérez va finalitzar cinquè realitzant el millor parcial en la cursa a peu final. Jesús Javier Fernández va ser el tercer classificat del Club Esportiu Picornell, equip guanyador de la prova. Núria Padrisa (C.N. Reus Ploms) va dominar íntegrament el duatló des de l\’inici, sent seguida en el primer segment per Regina Mola (C.N. Mataró) que va córrer aparellada amb Marisol Soler (C.T. Sant Joan de les Abadesses). En el segment de ciclisme Soler va perdre 3 posicions que va recuperar en la segona cursa a peu per a finalitzar tercera. Regina Mola es va mantenir en segona posició en el segment de ciclisme, encara que no va poder impedir la victòria de Núria Padrisa que va creuar la meta victoriosa amb un temps de 2 h 18 min 11 s. Neus Cayla i Mireia Soler van sumar els seus registres al de Mola per a donar la victòria per equips femenins al Centre Natació Mataró.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.