Diumenge 27 d\’abril es correrà la XXIV Milla Sagrada Família

0
621

El diumenge 27 d’abril se celebrarà, al voltant del temple de la Sagrada Família, la vint-i-quatrena edició de la Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí Sport, la cursa urbana de 1.609 metres organitzada per la Fundació Claror.
L’atleta italià del Club RM056 G.A. FIAMME La Milla Sagrada Família del 2008 té l’objectiu de seguir aprofundint amb la línia encetada l’any passat quan va esdevenir Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i de fet repetirà aquesta denominació. Per aquest motiu, des de l’organització ja es treballa perquè hi hagi una bona representació dels millors migfondistes no només de l’estat espanyol, sinó també a nivell internacional. El cartell de la cursa es donarà a conèixer en el tradicional acte de presentació de la Milla. | Curses populars Les curses començaran com és tradició a les 9.30 hores, quan es donarà la sortida als veterans. Posteriorment, cada quart d’hora començarà una altra sèrie, fins a les 11.45h, hora en què correrà l’última sèrie amateur: l’absoluta masculina. Les persones inscrites han de córrer la sèrie que els correspongui d’acord amb la seva edat. Només les categories de benjamins, alevins, infantils i sèniors es desdoblaran en dues sèries, una de masculina i una de femenina, per evitar la massificació de corredors. Inscripcions Participar en la Milla és gratuït. Per córrer només cal formalitzar la inscripció a les instal·lacions esportives Claror (poliesportius Claror, Sagrada Família, Marítim i Can Caralleu), o bé mitjançant la web www.lamilla.cat. També s’ofereix la possibilitat de formalitzar-la per fax (93 476 13 91), però en aquest cas després cal trucar per telèfon (93 476 13 90) per confirmar-la. El període d’inscripcions serà des de l’1i fins al 24 d’abril, a les 20.00 hores, o bé fins exhaurir els dorsals. En el moment de la inscripció, tots els participants rebran un dorsal, el llibre del corredor, i el reglament. Hi haurà obsequis per a tothom. A més dels tres trofeus per sèrie, hi haurà un premi en metàl·lic per als tres primers classificats de les sèries absolutes masculina i femenina. La dotació dels premis és de 300 euros per al primer classificat, de 180 per al segon i de 120 per al tercer. A més, hi haurà dos premis per a les escoles, clubs o associacions que aportin més participants a la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.