Recordeu que la nit de dissabte a diumenge s\’avança l\’hora. A les 02:00 seran les 03:00…

0
394

Llistat d\’inscrits a les curses. Ja són disponibles els llistats d\’inscrits a la Mitja i als 5km. Els podeu consultar a l\’apartat \”inscrits\” de cadascuna de les curses. El número que consta al llistat és el vostre número de dorsal. Recordeu que els dorsals es poden recollir el dissabte a la tarda durant la Mini Marató Solidària o el diumenge al matí abans de la sortida al pavelló municipal d\’esports de Montornès del Vallès (al costat de la sortida de la cursa). A partir d\’aquesta data ja no s\’accepten canvis de nom a les inscripcions. Qualsevol incidència amb les dades, podrà ser corregida mitjançant comunicació a l\’organització al correu electrònic.
Canvi d\’hora de diumenge. Recordeu que la nit de dissabte a diumenge s\’avança l\’hora. A les 02:00 seran les 03:00…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.