Recordeu que la nit de dissabte a diumenge s\’avança l\’hora. A les 02:00 seran les 03:00…

0
298

Llistat d\’inscrits a les curses. Ja són disponibles els llistats d\’inscrits a la Mitja i als 5km. Els podeu consultar a l\’apartat \”inscrits\” de cadascuna de les curses. El número que consta al llistat és el vostre número de dorsal. Recordeu que els dorsals es poden recollir el dissabte a la tarda durant la Mini Marató Solidària o el diumenge al matí abans de la sortida al pavelló municipal d\’esports de Montornès del Vallès (al costat de la sortida de la cursa). A partir d\’aquesta data ja no s\’accepten canvis de nom a les inscripcions. Qualsevol incidència amb les dades, podrà ser corregida mitjançant comunicació a l\’organització al correu electrònic.
Canvi d\’hora de diumenge. Recordeu que la nit de dissabte a diumenge s\’avança l\’hora. A les 02:00 seran les 03:00…

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.