Rafael Botello fa les seves marques mínimes pels Jocs Olímpics de Pekin 2008 als 1500 i als 5000 m.

0
426

Objetiu aconseguit .
Ahir a la nit vaig competir al Meeting Champs ( Atlanta ) a les proves de 1500 mts i 5000 mts . Era la meva segona oportunitat d\’aconseguir la mínima pels Jocs Olímpics de Pekin 2008 i aquesta vegada no vaig fallar , primer vaig participar als 1500 m i vaig rebaixa la meva marca personal a gairebé 3 segons ( 3.07,68 ) després la mes important la dels 5000 mti aquesta vegada no podia fallar . La cosa va començar malament ja que quan anava a començar la carrera i ja estavem a la línea de sortida el director de la carrera va donar per cancel·lada la prova per culpa d\’un partit de futbol que anava a començar i no volian esperar-se , tot el treball realitzat durant l\’any s\’anava al trast per culpa del maleït futbol , després de parlar amb tot el món , inclòs DEU crec , van pactar que la prova es faria al descans del partit .| El temps exigit pel Comite Paralimpico Español era de 10.24,50 i vaig consegui rebaixar-lo en més de dos segons , va ser un subidon de tot que em va fer recordar als meus pares , germana , família , amics , Gabi , tota aquesta gent que em segueix i especialment al meu avi que just un mes que habia mort i això estava clar que era per ell . La carrera va ser molt rapida des del principi i això va fer que fos sempre darrera del grup ja que al ser maratonia se\’m va fer molt rapida i curta la carrera , però al final vaig poder aguantar aquet ritme alt i vaig poder aconseguir al costat del meu entrenador ( Gabi ) aquesta minima anhelada . Bé ara solament tinc paraules de agraiment a totes aquesta gent que aquesta al meu costat , els abans nomenats i tambe a aquestes empreses que estan amb mi i que em recolzen la meva carrera professional ASICS , SPIUK , RECUPERAT-ION , AJUNTAMENT DE MANLLEU , INVACARE i WWW.ORTORACING.COM . Gràcies a tots .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.