Rafael Botello fa les seves marques mínimes pels Jocs Olímpics de Pekin 2008 als 1500 i als 5000 m.

0
302

Objetiu aconseguit .
Ahir a la nit vaig competir al Meeting Champs ( Atlanta ) a les proves de 1500 mts i 5000 mts . Era la meva segona oportunitat d\’aconseguir la mínima pels Jocs Olímpics de Pekin 2008 i aquesta vegada no vaig fallar , primer vaig participar als 1500 m i vaig rebaixa la meva marca personal a gairebé 3 segons ( 3.07,68 ) després la mes important la dels 5000 mti aquesta vegada no podia fallar . La cosa va començar malament ja que quan anava a començar la carrera i ja estavem a la línea de sortida el director de la carrera va donar per cancel·lada la prova per culpa d\’un partit de futbol que anava a començar i no volian esperar-se , tot el treball realitzat durant l\’any s\’anava al trast per culpa del maleït futbol , després de parlar amb tot el món , inclòs DEU crec , van pactar que la prova es faria al descans del partit .| El temps exigit pel Comite Paralimpico Español era de 10.24,50 i vaig consegui rebaixar-lo en més de dos segons , va ser un subidon de tot que em va fer recordar als meus pares , germana , família , amics , Gabi , tota aquesta gent que em segueix i especialment al meu avi que just un mes que habia mort i això estava clar que era per ell . La carrera va ser molt rapida des del principi i això va fer que fos sempre darrera del grup ja que al ser maratonia se\’m va fer molt rapida i curta la carrera , però al final vaig poder aguantar aquet ritme alt i vaig poder aconseguir al costat del meu entrenador ( Gabi ) aquesta minima anhelada . Bé ara solament tinc paraules de agraiment a totes aquesta gent que aquesta al meu costat , els abans nomenats i tambe a aquestes empreses que estan amb mi i que em recolzen la meva carrera professional ASICS , SPIUK , RECUPERAT-ION , AJUNTAMENT DE MANLLEU , INVACARE i WWW.ORTORACING.COM . Gràcies a tots .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.