BERLIN RUNS 25 K

0
411

La millor proposta turístico-esportiva per al pont de l’1 de Maig.
Els 25 km de Berlin tenen una història única. Fundada l’any 1981 per les forces franceses del Berlin oest, va ser fins l’any 1990 la cursa amb més participació d’Alemanya amb gairabé 10,000 participants. La nova organització de la cursa, dirigida per un membre de la IAAF Golden League y el director de la marató de Berlin, pretén tornar aquesta cursa a l’antiga glòria amb una organització modèlica i exemplar, utilitzant el millor escenari que una ciutat com Berlin pot oferir. La porta de Banderburg , la Postzdamer Platz ,les seves amples i llises avingudes plenes de gent animant, amb final a l’ Estadi Olímpic és sense cap mena de dubte una ocasió immillorable per a gaudir d’una ciutat esplèndida com Berlín. Sportravel presenta una proposta de viatge desde Barcelona per gaudir de la ciutat i de la cursa aprofitant el pont de l´1 de Maig. Més informació a www.sportravel.es o al telèfon 93 496 95 51.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.