ULTRA TRAIL LA TRAMUNTANA ( CANIGO – PUIGMAL)

0
592

Ultra Trail transfontarera que es celebrarà el 14-15 de Juny
La Tramuntana és una cursa d’alta muntanya, una ultra-trail de 86 Km amb un desnivell acumulat de 9400m. seguint la línea de carena de tot el Pirineu oriental. Co-organitzada pels ajuntaments de Planoles (Girona) i de Vernet les Bains (Longuedoc-Roussillon), la Tramuntana pretén ser molt més que una cursa d’alta muntanya, vol ser una festa dedicada, evidentment a l’esport, però també a: – La natura: tot el recorregut es una vista guiada per espais d’interès natural,la Xarxa natura 2000, el paratge del Canigó, Mantet, Les capçaleres del Ter i del Fresser, La vall de Nuria, Carança, L’Estremera. – La cultura: dels versos del Mossèn Cinto Verdaguer: ”De puig en Puig s’enfila…tota la terra que el meu cor estima”. fins vincle creat per l’abat Oliba entre Sant Martí de Cuixa i les terres del Ripollès(Planés, Ripoll) . – La tradició: el Canigó , el Puigmal, la flama simbòlica de les nits de Sant Joan, dos muntanyes emblemàtiques de les nostres terres i una ruta que ens porta de la Catalunya nord al Principat. El lema de la Tramuntana resumeix tots aquests conceptes: “Esport, natura, tradició, cultura…necessites més raons per corre?”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.