ULTRA TRAIL LA TRAMUNTANA ( CANIGO – PUIGMAL)

0
404

Ultra Trail transfontarera que es celebrarà el 14-15 de Juny
La Tramuntana és una cursa d’alta muntanya, una ultra-trail de 86 Km amb un desnivell acumulat de 9400m. seguint la línea de carena de tot el Pirineu oriental. Co-organitzada pels ajuntaments de Planoles (Girona) i de Vernet les Bains (Longuedoc-Roussillon), la Tramuntana pretén ser molt més que una cursa d’alta muntanya, vol ser una festa dedicada, evidentment a l’esport, però també a: – La natura: tot el recorregut es una vista guiada per espais d’interès natural,la Xarxa natura 2000, el paratge del Canigó, Mantet, Les capçaleres del Ter i del Fresser, La vall de Nuria, Carança, L’Estremera. – La cultura: dels versos del Mossèn Cinto Verdaguer: ”De puig en Puig s’enfila…tota la terra que el meu cor estima”. fins vincle creat per l’abat Oliba entre Sant Martí de Cuixa i les terres del Ripollès(Planés, Ripoll) . – La tradició: el Canigó , el Puigmal, la flama simbòlica de les nits de Sant Joan, dos muntanyes emblemàtiques de les nostres terres i una ruta que ens porta de la Catalunya nord al Principat. El lema de la Tramuntana resumeix tots aquests conceptes: “Esport, natura, tradició, cultura…necessites més raons per corre?”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.