José Rios i Meritxell Calduch seran les estrelles de la 15ª edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

0
443

El vallesà José Rios, 4 vegades campió d\’Espanya de 10.000m i dos vegades olímpic en marató serà la principal atracció de la 15ª edició de la Mitja, amb 2250 participants ja inscrits.
Desprès de ser baixa d\’última hora a la 14ª edició per haver sigut seleccionat pels mundials de cros, aquest any l\’atleta internacional, que resideix a la Roca del Vallès, serà el principal favorit per endur-se la victòria. L\’organització ha volgut apostar per portar atletes catalans de primer nivell i Ríos tindrà com a principals rivals Víctor Morente, guanyador de l\’edició de 2006, l\’atleta olímpic Marco Cepeda, que arriba a Montornès desprès de classificar-se el primer espanyol a la mitja marató de Barcelona, el local Iván Limia, actual campió de Catalunya de ruta per clubs, el 4 vegades campió de la mitja, Benito Ojeda i l\’actual campió de Catalunya de mitja marató José Manuel Granadero d\’entre altres. Pel que fa a l\’apartat femení la clara favorita al triomf serà la blaugrana Meritxell Calduch que tindrà com a màximes opositores a la blanc i blava Vinyet Noguero, guanyadora dels últims dos campionats de Catalunya de la distància, i l\’atleta olímpica Maria Luisa Muñoz.| El sr. Monràs va destacar al seu parlament la importància de curses com la de Montornès que apropen esport i ciutadania i que, a més, reverteixen en el territori, en referència a la donació que la cursa farà a l\’Hospital de Granollers. Aquesta Mitja, va afegir Monràs, és plenament consolidada i de les més importants de la provincia, tot destacant l\’alt nivell de l\’organització. La Mitja Marató va tancar inscripcions fa ja dues setmanes, un cop exhaurides les 2200 inscripcions previstes com a màxim per l\’organització. Les 800 inscripcions de la tercera edició de la cursa dels 5km. De Montornès, que te sortida deu minuts després de la Mitja, es vàren esgotar en nomès deu dies de venda. En total, prop de 3100 atletes participaran el diumenge dia 30 de març en les curses que transcorren per la vall del Mogent i que, un cop més, ha fet rècord de participació. Per altra banda, encara queden inscripcions per la primera Mini Marató Solidària, cursa per nens entre 3 i 12 anys que tindrà lloc el dissabte dia 29 de març a la tarda a Montornès del Vallès. La recaptació de la cursa anirà destinada de forma íntegra a la secció de pediatria de l\’Hospital General de Granollers. Tots els participants a la Mini Marató Solidària rebran una bossa de productes dels patrocinadors i una samarreta de regal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.