IIIª MOSTRA DE LLANÇAMENT DE JAVELINA – ATLETISME A LA PLATJA PER TOTHOM

0
442

L’Ajuntament d’Arenys de Mar organitza, amb la col•laboració de la Penya Apa Anem-hi, el Consell Municipal d’Esports i la Federació Catalana d’Atletisme, la jornada d’Atletisme a la Platja el diumenge 6 d’abril de 2008 a la Platja Picòrdia (1ª platja).
2.- OBJECTIU: L’objectiu és fer una jornada lúdica on es pugui jugar a l’atletisme en un medi natural com és la platja. Es faran curses, salts, llançaments, i per acabar la jornada, atletes federats/des d’alt rendiment a nivell autonòmic i estatal faran una demostració de llançament de javelina. 3.- PARTICIPANTS: En aquesta jornada esportiva popular podran participar nens/es, joves, pares i mares, avis i avies, OBERT A TOTHOM. 4.- INSCRIPCIONS: Les inscripcions seran gratuïtes. Es realitzaran en el mateix lloc de les proves moments abans de començar i durant el transcurs de les mateixes. Una vegada inscrits es donarà a cada participant una targeta de puntuació i un tiquet per esmorzar si hi arribeu dels 150 primers. | 5.- DESENVOLUPAMENT DE LA JORNADA: De 11:00 a 12:30h: ATLETISME A LA PLATJA PER TOTHOM Una vegada inscrites, s’iniciaran els JOCS d’ATLETISME, i les persones participants es col•locaran en fila darrera de la 1ª prova, i una vegada realitzin aquesta es podran desplaçar a la 2ª prova i així successivament fins arribar a la última prova. Una vegada realitzada cada prova us hi anotaran els resultats en la targeta de puntuació. Les activitats que es realitzaran, són: 1ª prova: llançament de vórtex 2ª prova: 60 metres llisos 3ª prova: salt llargada amb trampolí 4ª prova: salt de llargada normal 5ª prova: cursa de 60 metres amb obstaculins (tanques molt i molt baixes!) Les activitats són participatives i no competitives.| Els participants realitzaran les activitats més adequades a les seves característiques evolutives, a les seves capacitats físiques i motivacions. De 12:30 a 13:30h: IIIª MOSTRA DE LLANÇAMENT DE JAVELINA Els/les atletes federats/es d’alt nivell autonòmic i estatal faran una demostració de llançament de vórtex (3 llançaments consecutius per participant) i posteriorment de la Javelina (idem) per tal de presenciar en directe l’espectacularitat d’aquesta disciplina esportiva. 7.- ALTRES DADES D’INTERÈS: Totes les persones participants hauran de participar amb l’equipament correcte per les activitats i seguir les indicacions dels monitors/es i responsables de les activitats. Les persones participants podran esmorzar durant les proves (tiquet), tenint cura del medi ambient i dispositant les restes en els contenidors adients. Així mateix, l’organització subministrarà aigua a tots els participants. L´organizació es reserva el dret de variar l’ horari de qualsevol activitat pel bon funcionament de la prova. En cas de pluja, la Regidora d’Esports decidirà la suspensió o no de les activitats, essent la seva decisió inapel.lable. Per més informació: Tel. 937957655 E-mail esports@arenysdemar.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.