IIIª MOSTRA DE LLANÇAMENT DE JAVELINA – ATLETISME A LA PLATJA PER TOTHOM

0
355

L’Ajuntament d’Arenys de Mar organitza, amb la col•laboració de la Penya Apa Anem-hi, el Consell Municipal d’Esports i la Federació Catalana d’Atletisme, la jornada d’Atletisme a la Platja el diumenge 6 d’abril de 2008 a la Platja Picòrdia (1ª platja).
2.- OBJECTIU: L’objectiu és fer una jornada lúdica on es pugui jugar a l’atletisme en un medi natural com és la platja. Es faran curses, salts, llançaments, i per acabar la jornada, atletes federats/des d’alt rendiment a nivell autonòmic i estatal faran una demostració de llançament de javelina. 3.- PARTICIPANTS: En aquesta jornada esportiva popular podran participar nens/es, joves, pares i mares, avis i avies, OBERT A TOTHOM. 4.- INSCRIPCIONS: Les inscripcions seran gratuïtes. Es realitzaran en el mateix lloc de les proves moments abans de començar i durant el transcurs de les mateixes. Una vegada inscrits es donarà a cada participant una targeta de puntuació i un tiquet per esmorzar si hi arribeu dels 150 primers. | 5.- DESENVOLUPAMENT DE LA JORNADA: De 11:00 a 12:30h: ATLETISME A LA PLATJA PER TOTHOM Una vegada inscrites, s’iniciaran els JOCS d’ATLETISME, i les persones participants es col•locaran en fila darrera de la 1ª prova, i una vegada realitzin aquesta es podran desplaçar a la 2ª prova i així successivament fins arribar a la última prova. Una vegada realitzada cada prova us hi anotaran els resultats en la targeta de puntuació. Les activitats que es realitzaran, són: 1ª prova: llançament de vórtex 2ª prova: 60 metres llisos 3ª prova: salt llargada amb trampolí 4ª prova: salt de llargada normal 5ª prova: cursa de 60 metres amb obstaculins (tanques molt i molt baixes!) Les activitats són participatives i no competitives.| Els participants realitzaran les activitats més adequades a les seves característiques evolutives, a les seves capacitats físiques i motivacions. De 12:30 a 13:30h: IIIª MOSTRA DE LLANÇAMENT DE JAVELINA Els/les atletes federats/es d’alt nivell autonòmic i estatal faran una demostració de llançament de vórtex (3 llançaments consecutius per participant) i posteriorment de la Javelina (idem) per tal de presenciar en directe l’espectacularitat d’aquesta disciplina esportiva. 7.- ALTRES DADES D’INTERÈS: Totes les persones participants hauran de participar amb l’equipament correcte per les activitats i seguir les indicacions dels monitors/es i responsables de les activitats. Les persones participants podran esmorzar durant les proves (tiquet), tenint cura del medi ambient i dispositant les restes en els contenidors adients. Així mateix, l’organització subministrarà aigua a tots els participants. L´organizació es reserva el dret de variar l’ horari de qualsevol activitat pel bon funcionament de la prova. En cas de pluja, la Regidora d’Esports decidirà la suspensió o no de les activitats, essent la seva decisió inapel.lable. Per més informació: Tel. 937957655 E-mail esports@arenysdemar.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.