5 RAONS PER VOTAR JOSEP MARIA MIR

0
354

La candidatura d\’en Josep Maria Mir a la FCA exposa 5 raons per votar-la. Econòmiques, dedicació, gestió, tècniques i coherència 1 . ECONÒMIQUES – Un sponsor-patrocinador aportará 30.000 € durant el primer any i més els següents. Durant els darrers vuit anys no s’han obtingut recursos privats. – Els Clubs no hauran de pagar per eixugar els deutes de la FCA. El deute que tenia la FCA l’han pagat els Clubs exclusivament. – Es constituirà la Fundació Privada de l’Atletisme Català perquè les empreses de patrocini tinguin bonificacions fiscals per les aportacions a la FCA. – Garantitzem les subvencions públiques i beques que actualment reben els Clubs, els Atletes, els Entrenadors. No et deixis convèncer de què les subvencions disminuiran – Reducció a la meitat de la quota FCA de les llicències de certes categories. – Els vint primers/res del rànquing català absolut de cada prova tindran inscripció gratuïta als controls de la FCA i la resta pagaran la meitat. – La participació als Campionats de Catalunya serà gratuïta pels Clubs. – La inscripció als Campionats de Catalunya per equips junior serà gratuïta. – Els Clubs rebran subvenció per la participació dels seus atletes a la Lliga de Promoció. | 2. DEDICACIÓ I IL.LUSIÓ – Moltes ganes de treballar i molta il.lusió. El president dedicarà tot el temps necessari a la FCA. De tots és coneguda la dedicació federativa i l’assistència a les competicions de l’actual Presidència. – El President no serà un estament aïllat i llunyà, serà proper i comunicatiu. – Procés de reflexió sobre si el camí que porta l’Atletisme català és l’adequat. Perquè no hi ha a Catalunya atletes de nivell mondial. – Als joves fer atletisme i menys vida sedentària. Canvi d’hàbits alimentaris. Menys play station i més activitat física. L’atletisme com estil de vida. – Ningú que truqui o escrigui es quedarà sense resposta. 3. GESTIÓ – La FCA gestionarà la sol.licitud de subvencions al CCE, informarà de les obligacions fiscals, inscripcions on line, als Clubs que ho desitgin. – L’oficina administrativa de la FCA facilitarà els tràmits habituals entre Club i FCA. – Transparència en l’administració dels ingressos i despeses. En els darrers anys mai s’ha convocat la Comissió Econòmica de la FCA. – Cercarem assegurances de Responsabilitat Civil per Clubs i Entrenadors. – Reforçarem el paper de la FCA al Campionat d’Europa 2010 i a la RFEA. 4. TÈCNIQUES – Un Entrenador de prestigi serà Vicepresident de la FCA encarregat de l’Àrea Tècnica. – Cada Sector tindrà un Responsable i no com ara que un Responsable s’encarrega de molts Sectors. – Es clarificaran les subvencions als atletes per Barcelona- 2010 i s’inclouran als seus entrenadors en les subvencions. – S’incorporarà l’Àrea de Promoció al Comitè Tècnic de la FCA com un Sector més amb els seus Responsables. La promoció també inclourà les categories benjamí, aleví i infantil. – Unificació de criteris tècnics amb els Consells Escolars. – Clínics pels entrenadors. Cursos de formació. Servei de documentació on line. – Els viatjes als Campionats de qualsevol categoria serán d’acord als temps en els que vivim. – Una selecció catalana absoluta participarà a tres proves de cros i de marxa a Espanya o Sud de França. Es reinstauraran els Encontres de Seleccions tradicionals de pista. – Es crearà el Campionat per Comarques amb samarreta identificativa de la Comarca. – S’implantarà el cronometratge elèctric en les proves de promoció per agilitzar la competició. – Potenciació dels atletes veterans i classificacions segons diferents categories. Petició del Campionat d’Europa o del Món de Veterans. – S’implantarà l’oficina d’atenció als corredors de curses de fons (OACUF). 5. COHERÈNCIA – La nostra Candidatura està integrada per Clubs grans i Clubs mitjans i petits, Entrenadors, persones independents i una atleta catalana representativa. Representa a tothom. No et deixis convèncer de què hi ha una Candidatura que defensa només els Clubs petits. Els Clubs petits són la majoria i per tan nosaltres defensem a la majoria i també als Clubs més grans. – La nostra Candidatura no està inspirada en discrepàncies ni en disputes de personalismes sinó en la unitat de l’atletisme català per treballar. – L’actual presidència ha estat 8 anys: Un cicle que ja s’ha esgotat. Autolimitarem la duració del càrrec de president a dos mandants. – La coherència ha de demostrar-se: La Candidata a Presidenta ha estat Vocal de l’actual Presidència. En quatre anys ha assistit a una sola reunió de Junta Directiva i mai se l’ha vist en cap competició d’Atletisme. – On està la coherència?: Fins ahir alguns membres de Candidatures eren Junta Directiva amb càrrecs de decisió sense discrepàncies amb l’actual Presidència. – Les motivacions a Candidat no poden basar-se en discrepàncies personals. – S’ha incomplert la principal promesa consistent en fer valdre les relacions personals per aportar recursos econòmics a la FCA. VOTA’NS !! SOM L’ÚNICA ALTERNATIVA D’UN CANVI D’ESTIL I DE GESTIÓ !!! “EL RELLEU ÉS DECISIÓ TEVA” CANDIDATURA DE JOSEP MARIA MIR * En el Programa Electoral oficial de la Candidatura es desenvolupen amb més extensió aquestes i moltes altres raons.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.