5 RAONS PER VOTAR JOSEP MARIA MIR

0
468

La candidatura d\’en Josep Maria Mir a la FCA exposa 5 raons per votar-la. Econòmiques, dedicació, gestió, tècniques i coherència 1 . ECONÒMIQUES – Un sponsor-patrocinador aportará 30.000 € durant el primer any i més els següents. Durant els darrers vuit anys no s’han obtingut recursos privats. – Els Clubs no hauran de pagar per eixugar els deutes de la FCA. El deute que tenia la FCA l’han pagat els Clubs exclusivament. – Es constituirà la Fundació Privada de l’Atletisme Català perquè les empreses de patrocini tinguin bonificacions fiscals per les aportacions a la FCA. – Garantitzem les subvencions públiques i beques que actualment reben els Clubs, els Atletes, els Entrenadors. No et deixis convèncer de què les subvencions disminuiran – Reducció a la meitat de la quota FCA de les llicències de certes categories. – Els vint primers/res del rànquing català absolut de cada prova tindran inscripció gratuïta als controls de la FCA i la resta pagaran la meitat. – La participació als Campionats de Catalunya serà gratuïta pels Clubs. – La inscripció als Campionats de Catalunya per equips junior serà gratuïta. – Els Clubs rebran subvenció per la participació dels seus atletes a la Lliga de Promoció. | 2. DEDICACIÓ I IL.LUSIÓ – Moltes ganes de treballar i molta il.lusió. El president dedicarà tot el temps necessari a la FCA. De tots és coneguda la dedicació federativa i l’assistència a les competicions de l’actual Presidència. – El President no serà un estament aïllat i llunyà, serà proper i comunicatiu. – Procés de reflexió sobre si el camí que porta l’Atletisme català és l’adequat. Perquè no hi ha a Catalunya atletes de nivell mondial. – Als joves fer atletisme i menys vida sedentària. Canvi d’hàbits alimentaris. Menys play station i més activitat física. L’atletisme com estil de vida. – Ningú que truqui o escrigui es quedarà sense resposta. 3. GESTIÓ – La FCA gestionarà la sol.licitud de subvencions al CCE, informarà de les obligacions fiscals, inscripcions on line, als Clubs que ho desitgin. – L’oficina administrativa de la FCA facilitarà els tràmits habituals entre Club i FCA. – Transparència en l’administració dels ingressos i despeses. En els darrers anys mai s’ha convocat la Comissió Econòmica de la FCA. – Cercarem assegurances de Responsabilitat Civil per Clubs i Entrenadors. – Reforçarem el paper de la FCA al Campionat d’Europa 2010 i a la RFEA. 4. TÈCNIQUES – Un Entrenador de prestigi serà Vicepresident de la FCA encarregat de l’Àrea Tècnica. – Cada Sector tindrà un Responsable i no com ara que un Responsable s’encarrega de molts Sectors. – Es clarificaran les subvencions als atletes per Barcelona- 2010 i s’inclouran als seus entrenadors en les subvencions. – S’incorporarà l’Àrea de Promoció al Comitè Tècnic de la FCA com un Sector més amb els seus Responsables. La promoció també inclourà les categories benjamí, aleví i infantil. – Unificació de criteris tècnics amb els Consells Escolars. – Clínics pels entrenadors. Cursos de formació. Servei de documentació on line. – Els viatjes als Campionats de qualsevol categoria serán d’acord als temps en els que vivim. – Una selecció catalana absoluta participarà a tres proves de cros i de marxa a Espanya o Sud de França. Es reinstauraran els Encontres de Seleccions tradicionals de pista. – Es crearà el Campionat per Comarques amb samarreta identificativa de la Comarca. – S’implantarà el cronometratge elèctric en les proves de promoció per agilitzar la competició. – Potenciació dels atletes veterans i classificacions segons diferents categories. Petició del Campionat d’Europa o del Món de Veterans. – S’implantarà l’oficina d’atenció als corredors de curses de fons (OACUF). 5. COHERÈNCIA – La nostra Candidatura està integrada per Clubs grans i Clubs mitjans i petits, Entrenadors, persones independents i una atleta catalana representativa. Representa a tothom. No et deixis convèncer de què hi ha una Candidatura que defensa només els Clubs petits. Els Clubs petits són la majoria i per tan nosaltres defensem a la majoria i també als Clubs més grans. – La nostra Candidatura no està inspirada en discrepàncies ni en disputes de personalismes sinó en la unitat de l’atletisme català per treballar. – L’actual presidència ha estat 8 anys: Un cicle que ja s’ha esgotat. Autolimitarem la duració del càrrec de president a dos mandants. – La coherència ha de demostrar-se: La Candidata a Presidenta ha estat Vocal de l’actual Presidència. En quatre anys ha assistit a una sola reunió de Junta Directiva i mai se l’ha vist en cap competició d’Atletisme. – On està la coherència?: Fins ahir alguns membres de Candidatures eren Junta Directiva amb càrrecs de decisió sense discrepàncies amb l’actual Presidència. – Les motivacions a Candidat no poden basar-se en discrepàncies personals. – S’ha incomplert la principal promesa consistent en fer valdre les relacions personals per aportar recursos econòmics a la FCA. VOTA’NS !! SOM L’ÚNICA ALTERNATIVA D’UN CANVI D’ESTIL I DE GESTIÓ !!! “EL RELLEU ÉS DECISIÓ TEVA” CANDIDATURA DE JOSEP MARIA MIR * En el Programa Electoral oficial de la Candidatura es desenvolupen amb més extensió aquestes i moltes altres raons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.