ELECCIONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D\’ATLETISME 2.008

0
335

Seguint el Calendari Electoral aprovat a l\’Assemblea General Extraordinària de la FCA del 21 de febrer de 2.008, el passat dijous 13 de març es va tancar el termini de presentació de candidatures davant la Junta Electoral. En data de 14 de març, aquesta mateixa Junta Electoral ha fet la Proclamació de tres candidatures per a les Eleccions a President i Junta Directiva de la Federació Catalana d\’Atletisme, encapçalades pels següents candidats:
• Romà Cuyàs i Sol
• Josep Maria Mir i Padullés
• Carme Valero i Omedes
Referent a les Eleccions dels Membres de les Comissions de Caràcter Representatiu, el passat dimarts 11 de març, reunida la Junta Electoral i seguint el Calendari Electoral, es van crear els Comitès d\’Atletes, Entrenadors i Jutges. Als Comitès d\’Atletes i Entrenadors, queda pendent d\’escollir un representant el proper dimarts 25 de març. Referent al Comitè de Jutges, presentada una sola candidatura, queda proclamada automàticament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.