CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
297

Aquest diumenge, 16 de març, s\’ha disputat la novena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus en el marc del XI Ekiden Vila de Palafrugell, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell. Amb una participació de més de mig centenar d\’equips, s\’ha pogut viure una esplèndida matinal atlètica. El títol autonòmic ha estat per l\’Atletisme Montornès a la categoria masculina amb un temps de 2h23\’21, i el CA Lloret La Selva a la categoria femenina amb un temps de 2h49\’37.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.