CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
473

Aquest diumenge 16 de març es realitzarà la novena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus en el marc del XI Ekiden Vila de Palafrugell, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, amb la col·laboració del Patronat Municipal d\’Esports de Palafrugell. Aquesta modalitat esta formada per equips de sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l\’últim relleu que fa un recorregut de 7.195 metres. La sortida es donarà a partir de les 10,00 hores a l\’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i la competició se celebrarà sobre un circuit homologat de 5000 metres.| El Ripollet Unió Atlètica, amb un equip format per F. Acero, C. Cera, O. Vilaplana, A. Ramírez, O. Cascallo i J. Carlus, va ser el club guanyador la temporada passada en la categoria masculina, en la femenina el vencedor va ser Girona Costa Brava – CAP amb un equip format per J. Rovira, E. Unge, A. Montero, A. Carbonell, A. Puigbert, i A. Subirana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.