25ena trobada d’atletes, ex-atletes, directius i jutges a Montjuic Barcelona

0
381

La Comissió Organitzadora està preparant, pel dia 17 de Maig, els actes de la Trobada, que aquest any amb motiu dels 25 anys serà extraordinària. Avancem que es faran visites guiades a l’Estadi de Montjuïc, al Museu Olímpic, i a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, on, en la sala d’Actes dinarem. Es faran parlaments i s’atorgaran diverses distincions. Donen suport a la Trobada, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, i estem gestionant altres col•laboracions. Reserveu-vos la data. Més endavant rebreu el Programa definitiu.| Feu-ho saber als amics i antics companys en l’atletisme, doncs tenim dificultats en arribar a tothom. Ens falten adreces!. Per més informació i per enviar-nos adreces: jbufurull@gmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.