Caldes recupera la Cursa Popular i en presenta la 19a edició

0
481

La cursa, inscrita en la Federació Catalana d’Atletisme, tindrà 10 quilòmetres, amb sortida i arribada a l’esplanada de Can Muntanyà. El traçat urbà del circuit passa pels pobles veïns d’Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís), a més de Caldes d’Estrac, per on la cursa s’enfilarà Riera amunt. En aquest sentit, Joan Vázquez va agrair “la bona entesa entre les quatre viles, la qual propicia un circuit que potencia l’atractiu important del nostre front marítim”. El regidor també va donar les gràcies “a tots els patrocinadors perquè amb la seva col•laboració podem fer front a l’organització de la prova”. Tant el regidor d’Esports com el director tècnic del Centre Atlètic Laietània, Joaquim Torras –present a l’acte- coincideixen en la limitació de la participació en la Cursa, “les inscripcions són obertes a tothom però hem limitat la participació a 400 corredors”. Tanmateix, el regidor avança que “hi haurà 100 inscripcions de reserva el mateix dia de la cursa amb prioritat per a la gent de Caldes”. El preu de les inscripcions és de 8€ cadascuna, amb un preu especial per a les entitats caldenques que aportin un mínim de 5 corredors a la prova, a un preu de 6€ per inscripció. Joaquim Torras assegura que “el fet que limitem a 400 els participants ve donat perquè es tracta d’un circuit urbà i es necessita molta infraestructura”. Segons Torras, “a banda dels llocs estratègics on es situarà la Policia Local, cal cobrir tot el llarg recorregut del circuit”. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Joan Vázquez, fa una crida “al voluntariat de Caldes perquè col•labori en l’organització de la prova. Volem que els caldencs s’impliquin en la Cursa”.| La 19a Cursa Popular comptarà amb 12 categories amb els seus corresponents premis, a més de triar les millors marques locals, tant femenina com masculina, de la prova atlètica. La infraestructura de la cursa comptarà amb la instal•lació de carpes i una part lúdica per a nens i nenes. A més, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac obrirà el safareix perque els participants puguin “relaxar la musculació”. El control de la cursa serà doble, a través dels serveis informàtics de l’associació mataronina Maimakansu i els jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. Les inscripcions per la Cursa Popular s’han obert avui mateix i es tancaran el 14 de març, dos dies abans de la celebració de la prova. Es poden realitzar a Caldes d’Estrac (Ajuntament i Casal de Joves), a Mataró (Ronda 43 Intersport) i a Barcelona (Atleta’s Domigo Catalán). També es poden fer a través del web municipal de Caldes, www.caldetes.cat. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha editat un díptic en què es detalla el reglament de la Cursa i on hi ha el formulari d’inscripció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.