La primera Mini Marató de Montornès es solidaritza amb l\’Hospital General de Granollers

0
473

Es destinaran els tres euros de la inscripció a la compra d\’equipaments per a la planta de pediatria de l\’Hospital General de Granollers Hospital General Granollers, 6 de març de 2008 – Per primera vegada arriba a Montornès la Mini Marató Solidària dirigida als atletes més petits, amb l\’objectiu principal de fer una donació dels diners de les inscripcions per destinar-los a la compra de materials per a la Unitat de Pediatria de l\’Hospital General de Granollers. La Mini Solidària tindrà lloc el proper 29 de març a partir de les 17:00 de la tarda, hora de la primera cursa, ja que hi haurà diferents sortides en funció de les categories. Els recorreguts començaran al Carrer Major de Montornès del Vallès i finalitzaran a la Plaça Pau Picasso de la mateixa localitat. La distància de la cursa variarà segons les categories establertes (dels 200 metres que corren els més petits fins els 1200 metres que corren els més grans). Tots els nens d\’entre 5 i 14 anys que hi participin rebran una samarreta commemorativa i una bossa de regals de diferents entitats col·laboradores. Les inscripcions tenen un preu de 3 euros i restaran obertes fins el 25 de març o fins esgotar les 400 previstes. Els punts d\’inscripció són només presencials i els podeu consultar a l\’apartat Mini Marató del web www.mitjamontornes.com| La Mini Solidària està limitada a un màxim de 400 corredors que es dividiran en cinc categories diferents: Infantil (nascuts del 1995 al1996), Alevins (nascuts del 1997 al 1998), Benjamins (nascuts del 1999 al 2000), Prebenjamins (nascuts del 2001 al 2002) i Minis (nascuts del 2003 al 2004). Els tres primers guanyadors de cadascuna de les categories seran premiats amb una medalla. Pel que fa a la Mitja Marató i la Cursa de 5km., les inscripcions es vàren esgotar a falta encara de gairebé sis setmanes per la cursa, marcant un nou rècord de participació a Montornès, on diumenge dia 30 de març correran més de 3000 atletes. Aquest dilluns dia 10 és la presentació oficial de la cursa, on es confirmarà el cartell d\’atletes i les novetats d\’aquesta edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.