Brooks: NIGHTLIFE LINE

0
446

Brooks presenta una àmplia gama de roba i accessoris reflectants per a corredors que prefereixen la nit al dia. Per aquells corredors que disfruten de la serenitat i la tranquil·litat de la nit o de l’aire fresc de la matinada, Brooks ofereix NightLife.
NightLife és una col·lecció de roba i complements caracteritzats per colors forts i reflectants, que ajuden a evitar possibles accidents per falta de visbilitat. Automòbils i motos podran veure el corredor des de qualsevol angle, gràcies al reflectant que cubreix totes les seves peces en la seva totalitat combinat amb colors intensos. A més a més, la col·lecció NightLife ofereix una gran resistència a l’aigua i al vent, augmentant així la comoditat per al corredor. Amb NightLife, el corredor ja no haurà de preocupar-se per ser vist a llocs o moments de insuficient llum i podrà relaxar-se i centrar-se en l’entrenament o la carrera. NightLife ofereix una àmplia gama de roba i accessoris tant per a home com per a dona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.