Brooks: NIGHTLIFE LINE

0
595

Brooks presenta una àmplia gama de roba i accessoris reflectants per a corredors que prefereixen la nit al dia. Per aquells corredors que disfruten de la serenitat i la tranquil·litat de la nit o de l’aire fresc de la matinada, Brooks ofereix NightLife.
NightLife és una col·lecció de roba i complements caracteritzats per colors forts i reflectants, que ajuden a evitar possibles accidents per falta de visbilitat. Automòbils i motos podran veure el corredor des de qualsevol angle, gràcies al reflectant que cubreix totes les seves peces en la seva totalitat combinat amb colors intensos. A més a més, la col·lecció NightLife ofereix una gran resistència a l’aigua i al vent, augmentant així la comoditat per al corredor. Amb NightLife, el corredor ja no haurà de preocupar-se per ser vist a llocs o moments de insuficient llum i podrà relaxar-se i centrar-se en l’entrenament o la carrera. NightLife ofereix una àmplia gama de roba i accessoris tant per a home com per a dona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.