CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D\’HIVERN

0
502

La Federació Catalana d’Atletisme, amb el control del Comitè Català de Jutges de la FCA, organitza el dia 8 de març del 2008 el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D’HIVERN, a l’Estadi Municipal de Can Llobet de Barberà del Vallès, organitzat per la Unió Atlètica Barberà.
Reglament
1.- PARTICIPACIÓ Poden participar en aquest Campionat tots els atletes que, tenint llicència degudament tramitada per a aquesta temporada a la Federació Catalana d’Atletisme, estiguin dintre de les 8 millors marques de les inscripcions rebudes. Les marques que han de figurar en les inscripcions han d\’haver estat aconseguides durant la temporada 2006-2007 o durant la present temporada 2007-2008.
2.- INSCRIPCIÓ Les inscripcions es faran per escrit a la Federació Catalana d\’Atletisme fins el dia 3 de març del 2008. Els dorsals es recolliran a la Secretaria de les Instal.lacions fins 45 minuts abans de començar la prova.
3.- ORDRE DE PROVES i HORARI Dissabte 8 de març de 2008 – Barberà del Vallès 09.30 h. Javelina F 10.30 Disc F 11.30 Javelina M 12.40 Disc M Pes F 13.50 Martell M Pes M 15.00 Martell F
4.- PREMIS Medalla als tres primers classificats de cada prova.
5.- NORMES COMPLEMENTÀRIES Seran d\’aplicació les Normes Generals d\’Aire Lliure de la reglamentació de competicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.