Arriba la cita amb l\’esport! La 4a edició de Medijocs

0
300

La Cursa Atlètica vol ser una festa de l\’esport del col·lectiu mèdic i estan convidats a participar-hi els metges i els seus familiars i amics.
Inscripció: Fins el 16 d\’abril de 2008. Els inscrits a partir del dia 17 d\’abril o el mateix dia de la cursa podran córrer però no es garanteix que tinguin dorsal, ni xip, ni obsequi, ni figurar al llistat final de classificació. INSCRIPCIÓ LIMITADA A 300 CORREDORS/ES. Com a cloenda de MEDIJOCS\’08 se celebrarà l\’acte acadèmic \”4rt Simposi sobre Salut, Medicina i Esport\”, que pretén conscienciar els metges i els ciutadans en general sobre la important relació que existeix entre esport, medicina i salut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.