Arriba la cita amb l\’esport! La 4a edició de Medijocs

0
476

La Cursa Atlètica vol ser una festa de l\’esport del col·lectiu mèdic i estan convidats a participar-hi els metges i els seus familiars i amics.
Inscripció: Fins el 16 d\’abril de 2008. Els inscrits a partir del dia 17 d\’abril o el mateix dia de la cursa podran córrer però no es garanteix que tinguin dorsal, ni xip, ni obsequi, ni figurar al llistat final de classificació. INSCRIPCIÓ LIMITADA A 300 CORREDORS/ES. Com a cloenda de MEDIJOCS\’08 se celebrarà l\’acte acadèmic \”4rt Simposi sobre Salut, Medicina i Esport\”, que pretén conscienciar els metges i els ciutadans en general sobre la important relació que existeix entre esport, medicina i salut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.