Magnifica actuació de l’Equip Blanc-i-blau al XLIII Campionat d’Espanya de Cros per clubs

0
1892

SOTS-CAMPIONS D’ESPANYA DE ABSOLUT DE CROS A MADRID
L’Associació Esportiva Blanc i Blau, s’ha proclamat aquest diumenge 2 de Març a Madrid , Sots-Campiones d’Espanya Absolut de Cros, aquestes atletes que han quedat segones de 35 clubs participants d’arreu del pais, lluitant en tot moment per obtenir aquest magnífic resultat, ha estat en tot moment molt igualat amb les atletes del Valencia Terra i Mar que finalment s’han avançat per 5 punts classificant-se en primer lloc. En l\’apartat individual Isabel Eizmendi ha pujat al podium amb un segon lloc realitzant una brillant actuació i lluitant fins al final amb les atletes del Valencia Terra Mar, Iris i Zulema Fuentes-Pila, tot seguit en quart lloc s’ha classificat Irene Alfonso i Maria Sanchez s’ha classificat primera de la categoría promesa.| Classificació per equips 1.- VALENCIA TERRA I MAR 35 PUNTS 2.- A.E.BLANC I BLAU 40 PUNTS 3.- SIMPLY-SCORPIA 71 PUNTS

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.