El kenià Hosea Kosgei s\’imposa a la Marató de Barcelona

0
578

Resultats Oficials Chamionchip.
Hosea Kosgei ha estat el vencedor de la Marató de Barcelona 2008. L\’atleta kenià s\’ha imposat amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 42 segons, i ha quedat per davant del seu compatriota Johnstone Chebii (guanyador de la passada edició) i de Roger Roca, que ha acabat tercer. L\’atleta català ha fet la prova amb una marca de 2 hores, 16 minuts i 53 segons, ha hagut de patir força la calor i ha arribat exhaust a la línia de meta. En categoria femenina, la guanyadora ha estat l\’etíop Mihret Tadasse amb un crono de 2 hores, 42 minuts i 12 segons. Cal destacar que enguany la Marató de Barcelona ha batut el seu rècord de participació amb més de 9.000 atletes, un 25 % més respecte a l\’any passat. Roger Roca s\’ha convertit en el primer atleta espanyol que puja al podi de la prova barcelonina des de 2003, any en què es va imposar el madrileny Alberto Juzdado. Per la seva banda, Nacho Cáceres s\’ha vist obligat a abandonar al quilòmetre 24, fet que li complica l\’objectiu d\’aconseguir la mínima olímpica per als Jocs de Pequín. La millor espanyola en categoria femenina ha estat la barcelonina Noelia Román, que ha estat vuitena amb un registre de 2 hores, 58 minuts i 58 segons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.