LA MARATÓ EXPO OBRE PORTES

0
640

Abel Antón explica el seu “Mètode” en la presentació del nou llibre de Cúpula, la gran notícia prèvia a la celebració demà de la Breakfast Run a partir de les 9h30
Aquest matí ha obert portes la primera jornada de la Marató Expo, el gran aparador de l’esportista, situat al pavelló número 6 de Fira de Barcelona. Més de 60 expositors dedicats al món de l’ atletisme rebran als aficionats a l’atletisme fins demà a les 19h de la tarda. Aquells que s’hi acostin, també podran assistir a diferents conferències al voltant d’aquest bonic esport popular. La tercera edició de la Marató Expo s’ ha inaugurat aquest matí amb gran afluència de públic. La gran atracció de la jornada, ha estat la presentació del llibre del dues vegades campió del món d’atletisme, Abel Antón, que ha apadrinat la presentació nacional del llibre “Método Abel Antón” a Barcelona. Acompanyat d’ Álex Calabuig, director de Runner’s World i coautor del llibre, així com d’ Alberto Hernández, redactor cap de Runner’s World i coautor del llibre, i Laura Falcó, directora general de Llibres Cúpula, que sortirà a la venda el 5 de març, però que ja està a la venda en exclusiva a la Marató Expo.| Abel Antón ha agraït als autors d’aquesta iniciativa i ha repassat els moments més estel·lars de la seva carrera esportiva, plena d’èxits, “sense cap mena de dubte, el meu moment més emocionant va ser la victòria al mundial de Sevilla, al 99, amb aquell públic tan entregat”. L’atleta de Soria ha fet una crida a les autoritats a cuidar l’esport de base a les escoles: “S’han de posar més tècnics a les escoles. Els joves a partir dels 14 anys abandonen l’ esport i després s’adonen que el necessiten a partir dels 32, quan veuen els efectes de la vida.” La notícia de demà, se centra en la Breakfast Run. Rememorant els 4’195 Km. de la Marató Olímpica de Barcelona ’92, la Breakfast Run portarà als atletes per alguns dels racons màgics de Montjuïc. La sortida serà a les 9.30h des de la Plaça Marquès de Foronda, davant la Marató Expo. L’ Estadi Olímpic Lluís Companys serà el punt final d’ aquesta prova preàmbul de la Marató, que comptarà amb la participació del mateix Abel Antón, acompanyat d’ alguns dels seus atletes tutelats en el programa de col·laboració de Corredors.cat. Tots aquells que desitgin participar poden fer-ho avui a la Marató Expo. També tindrà lloc, dins del recinte de la Expo, la Pasta Party, entre 12h i 16h de la tarda. Demà al matí, al recinte de la Marató Expo, podrem assistir a les 11h a la conferència de Serge Girard que ens explicarà com està preparant el seu gran repte de fer la volta al món. A les 12h30 Juli Pernas, director de relacions internacionals i institucionals de l’ Institut Barcelona Esports, ens explicarà els mètodes utilitzats al voltant de l’organització sostenible de la Marató. I a les 17h00 li tocarà el torn a Abel Antón, qui conduirà una conferència tècnica sobre l’ entrenament popular dels atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.