\”Abans Madrid tenia més tirada i ara ja no és així\”

0
622

\”Cada cop hi ha més persones que s\’atreveixen amb una marató i s\’ha trencat el tòpic que era inassequible\” FUTUR · \”En 2 o 3 anys, implicant la ciutat i cuidant els atletes, podem arribar a la xifra de 12.000 participants\”
. Pep Lloveras del Diari Avui entrevista a Bep Solé director esportiu de la Marató de Barcelona.
Bep Solé (Guissona, 1962) és l\’enllaç natural de la marató creada per Marathon Catalunya el 1978 amb la nova etapa sota l\’organització de RPM Racing, des del 2006. Sempre hi ha estat lligat i coneix l\’esperit dels temps difícils. Amb 17 anys, el 1980, la va córrer sense gairebé preparar-se i la va acabar. Des d\’aleshores hi ha fet tots els papers de l\’auca, i en va ser vicepresident del 1989 al 95. I ara, amb 45 anys, n\’és el director. + Entrevista.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.