CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
547

El proper diumenge 2 de març se celebrarà el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs a l\’Hipòdrom de la Sarsuela de Madrid, que aquest any celebra l\’edició número quaranta-tres en categoria masculina i la trenta-sis en la femenina. Es disputaran curses amb el campionat estatal en joc en les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. El campionat absolut també es disputa en les modalitats de cros curt i cros llarg. Vint-i-tres clubs catalans participaran en les diferents categories després d\’haver aconseguit la seva classificació el passat 17 de febrer durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrats a Vic. El Futbol Club Barcelona, defensarà el títol absolut masculí en la modalitat de cros curt que va aconseguir l\’edició passada a Jerez de la Frontera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.