CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
365

El proper diumenge 2 de març se celebrarà el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs a l\’Hipòdrom de la Sarsuela de Madrid, que aquest any celebra l\’edició número quaranta-tres en categoria masculina i la trenta-sis en la femenina. Es disputaran curses amb el campionat estatal en joc en les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. El campionat absolut també es disputa en les modalitats de cros curt i cros llarg. Vint-i-tres clubs catalans participaran en les diferents categories després d\’haver aconseguit la seva classificació el passat 17 de febrer durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrats a Vic. El Futbol Club Barcelona, defensarà el títol absolut masculí en la modalitat de cros curt que va aconseguir l\’edició passada a Jerez de la Frontera.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.