Mitja Marató de Montornès: Inscripcions esgotades

0
652

Les inscripcions posades a la venda per la 15ª Mitja Marató i els III 5km. de Montornès, s\’han esgotat quan encara falten cinc setmanes per la cursa.
Gràcies a tots per la vostra massiva resposta. Esperem que aquells que heu quedat fora podeu acompanyar-nos l\’any vinent.
1a. Mini Solidària de Montornès La recaptació de la cursa anirà destinada a l\’àrea de pediatria de l\’Hospital de Granollers El dissabte 29 de març a la tarda tindrà lloc la 1ª Mini Solidària de Montornès, on els nens i nenes podran participar en una cursa atlètica amb recaptació solidària. Aquest any, la recaptació de la cursa es destinarà a equipaments per l\’àrea de pediatria de l\’Hospital de Granollers. Podeu trobar més informació a l\’apartat \”mini solidària\”. La Mitja, que tindrà lloc el diumenge 30 de març de 2008, te sortida i arribada a la zona esportiva de Montornès del Vallès i transcorre pels centres urbans de Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès i Montmeló. Per aquesta edició, es repetirà el sistema de cronometratge electrònic per xip que tan bons resultats va donar la darrera edició. Els participants a la cursa de 5km. també tenen classificacions i cronometratge electrònic, a més dels mateixos regals que els participants a la Mitja. El cartell d\’atletes de la 15ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca comptarà amb la presència del quatre vegades campió d\’Espanya de 10000 metres, José Ríos. L\’atleta olímpic anirà acompanyat d\’altres atletes de primer nivell que garanteixen una bona competició als 21 km. 15 anys de Mitja a Montornès! La 15a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca tindrà lloc el diumenge 30 de Març de 2008 L\’organització de la Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca porta ja mesos treballant per la nostra cita anual al mes de març: el diumenge 30 a les 10:00, amb sortida on sempre: a la zona Esportiva de Montornès del Vallès. Per tercer any, es farà la cursa dels 5km. de Montornès, amb sortida 10 minuts després de la Mitja i recorregut pel casc urbà de Montornès del Vallès i arribada al mateix punt de sortida. Els participants tindran els mateixos regals que els de la Mitja, amb una distància més assequible per aquells que s\’inicien a les curses de ruta i volen gaudir de tot l\’ambient d\’una de les millors curses de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.