Marc Orozco serà l\’únic atleta català que disputarà el Mundial en pista coberta de València

0
404

Marc Orozco serà l\’únic atleta català que disputarà el Mundial en pista coberta de València la setmana que ve. Orozco participarà en el relleu 4×400. També hi ha l\’equatorià establert a Lleida, Jackson Quiñónez. L\’equip espanyol estarà format per 25 atletes. Orozco ha entrat en el relleu 4×400 perquè tot i ser campió d\’Espanya no va aconseguir la mínima individual per anar al Mundial. També va guanyar el títol Irache Quintanal en pes, però la reusenca queda fora del Mundial per falta de mínima.| El jove atleta català d\’Olesa Marc Orozco continua la seva trajectòria ascendent. La setmana que ve debutarà en un campionat del món. També ha estat seleccionat Jackson Quiñónez, nascut a l\’Equador però que viu des de fa uns anys a Lleida. La representació catalana, però, és més baixa del que caldria. És molt poc per a una de les federacions més potents de l\’Estat, com ha reconegut la subcampiona d\’Espanya en 400 Laia Forcadell. Orozco ha entrat en el relleu 4×400 perquè tot i ser campió d\’Espanya no va aconseguir la mínima individual per anar al Mundial. També va guanyar el títol Irache Quintanal en pes, però la reusenca queda fora del Mundial per falta de mínima. En total, Catalunya va guanyar quatre medalles d\’or als estatals de València, l\’aperitiu del Mundial, però només Quiñónez té la mínima. El lleidatà d\’adopció és candidat a medalla. També ho són Arturo Casado, Juan Carlos Higuero, Glori Alozí, Josefin Oña o Conxa Montaner, entre d\’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.