CAMPIONAT D\’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
399

Set Medalles i Rècord d\’Espanya de Jackson Quiñonez
Aquest cap de setmana, 23 i 24 de febrer, s\’ha disputat el Campionat d\’Espanya Absolut en Pista Coberta a València. Els atletes catalans han aconseguit un balanç de set medalles: 4 d\’or i 3 d\’argent. La gran estrella del campionat ha estat Jackson Quiñonez (FCB) que ha renovat el títol estatal dels 60 m tanques amb un fantàstic registre de 7”52 que significa un nou rècord d\’Espanya i la tercera millor marca mundial de l\’any.| L\’altre gran protagonista a València ha estat el jove Marc Orozco (FCB) que ha vençut en els 400 metres amb un temps de 47”70, marca que també signifiquen nou rècord d\’Espanya júnior, baixant en dos dècimes el seu propi rècord que havia aconseguit recentment a l\’estatal júnior. Els altres campions han estat Igor Bychkov (PChJ) en salt amb perxa amb un registre de 5,40 m, i Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes amb un millor tir de 16,36 metres. Les medalles de plata han estat per Laia Forcadell (ISS-L\’H) en els 400 m amb 55”69, Cristina Bàrcena (FCB) en el pentatlò amb 4.015 punts, i Pere Joseph (FCB) en triple salt amb una marca de 15,98 metres. A la classificació del medaller per clubs el Futbol Club Barcelona ha quedat en segona posició amb un total d\’11 medalles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.