BREAKFAST RUN MARATÓ DE BARCELONA 2008

0
418

El dissabte 1 de març es celebrarà la tradicional Breakfast Run de la Marató de Barcelona 2008. La sortida serà a la Plaça Marqués de Foronda (davant la Marató Expo, darrera les Fonts Màgiques). A les 9 :30 h. La cursa és gratuïta i s´ha de recollir el pitrall a la Marató Expo, o bé, abans de la sortida. El recorregut rememorarà els ùltims kilòmetres de la marató dels JJOO de Barcelona´92 (4,195 km) i transcorre per indrets molt bonics i emblemàtics. La participació és oberta a tothom. Podrem compartir la passejada amb alguns dels atletes d´elit de la Marató de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.