La Mitja de Montornès a punt de tancar inscripcions.

0
418

Les inscripcions de la cursa de 5km, esgotades en menys de dues setmanes.
Les inscripcions de la 15ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca són a punt d\’arribar al màxim de 2200 atletes previst per l\’organització. Per la seva banda, les 800 inscripcions de la cursa dels 5km. de Montornès es varen esgotar en dues setmanes. L\’èxit rotund pel que fa a inscripcions permet ara al Comitè Organitzador centrar-se en treballar altres aspectes de la cursa, com els serveis que reben els atletes, i marca un nou rècord de participació a Montornès, amb 3000 persones que correran el proper dia 30 de març en les dues curses. La Mitja, que tindrà lloc el diumenge 30 de març de 2008, te sortida i arribada a la zona esportiva de Montornès del Vallès i transcorre pels centres urbans de Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès i Montmeló. Per aquesta edició, es repetirà el sistema de cronometratge electrònic per xip que tan bons resultats va donar la darrera edició. Els participants a la cursa de 5km. també tenen classificacions i cronometratge electrònic, a més dels mateixos regals que els participants a la Mitja. El cartell d\’atletes de la 15ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca comptarà amb la presència del quatre vegades campió d\’Espanya de 10000 metres, José Ríos. L\’atleta olímpic anirà acompanyat d\’altres atletes de primer nivell que garanteixen una bona competició als 21 km.| Pel que fa a la 1ªMini Marató Solidària, competició per a nens i nenes que es farà el dissabte 29 a la tarda, les inscripcions porten bon ritme i l\’organització espera esgotar-les, a l\’igual que les curses dels adults. Cal recordar la recaptació íntegra d\’aquesta Mini Marató Solidària anirà destinada a l\’adquisició de material per la secció de pediatria de l\’Hospital de Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.