Èxit a l\’estrena de la cursa de Puigverd

0
536

Marco Pérez Welsch, del club Ginés Sports de Barcelona, es va imposar ahir en la primera edició de la Cursa Popular de Puigverd de Lleida, que va reunir un total de 300 atletes en la categoria absoluta, el màxim fixat per l\’organització, i 130 en la cursa infantil. Pérez es va adjudicar la victòria al recórrer els deu quilòmetres de la cursa en un temps de 33 minuts i 46 segons. La segona plaça, a un minut del guanyador, va ser per a Josep Llobera Torres, del Xafatolls de Molleruss. Jaume Grau Montserrat, també del Xafatolls, va quedar tercer a set segons del seu company d\’equip. Pel que fa a la categoria femenina, el triomf va ser per a Silvia Leal Augé, del Fondistes Solsonès, amb un temps de 40 minuts i 12 segons. La segona plaça al podi la va ocupar la lleidatana Sabina Moreno, que va arribar a un minut i 35 segons de la guanyadora. La tercera va ser per a la corredora del Sícoris Club María José Gallardo Muñoz, que va marcar un temps de 43 minuts i 4 segons.| Els guanyadors locals van ser Sergi Solé, que va arribar al davant d\’Albert Torrades, segon, i de Jordi Andrés, tercer. El recorregut, que va ser molt variat i va agradar molt als participants, va passar pels camins del terme municipal. Els primers quatre quilòmetres i mig van ser plans, però a partir d\’aquell punt es va iniciar una pujada fins al quilòmetre sis amb un desnivell d\’un centenar de metres. La resta de guanyadors van ser, a la categoria femenina F1, de 14 a 20 anys, Noemí Aumedes, del club Cudos d\’Artesa de Segre. En F2, dones de 21 a 40 anys, la primera classificada va ser Marta Secall (CA Montblanc). En F3, dones de 41 a 50 anys, va vèncer Toñi Hermoso, dels Maratonians del Segre de Balaguer. Pel que fa a les categories masculines, en M1, de 14 a 20 anys, va vèncer Gerard Jové, del Fondistes Ponts, i en M2, homes de 21 a 40 anys, es va imposar Iván López

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.