CHEMA MARTÍNEZ, AFECTAT PER UN VIRUS, SERÀ BAIXA A LA MARATÓ DE BARCELONA 2008

0
469

L’organització de la Marató de Barcelona 2008 lamenta comunicar que l’atleta espanyol Chema Martínez no podrà participar en la Marató de Barcelona 2008 degut a una baixa mèdica. Afectat per un procés gripal bastant fort, i una vegada advertit dels possibles riscos a llarg termini, que podrien fins i tot perjudicar la presència de l’esportista en els pròxims JJ.OO de Pekín, el metge de Chema Martínez, Juan Manuel Alonso, i el seu entrenador, Fernando Lozano, han descartat la seva participació a la Marató de Barcelona. L’ organització, que havia dipositat totes les seves il·lusions en la presència de Chema Martínez en la prova reina de fons de Barcelona, desitja una ràpida recuperació de l’esportista espanyol, que sacrifica el seu gran repte de deixar una marca a Barcelona a l’espera d’aconseguir una marca més gran, l’èxit en els pròxims JJ.OO.| Chema Martínez, ha declarat que “El meu objectiu segueix sent estar en els Jocs Olímpics de Pekín i per això em prepararé per córrer una marató a l’abril. Tinc un deute pendent amb Barcelona, que espero complir l’any que ve… animo als aficionats d’ aquesta dura especialitat que gaudeixin d’un recorregut envejable i un gran dia per l’atletisme” L’ organització de la Marató de Barcelona 2008 se suma a aquest gran repte entenent que aquest sacrifici tindrà una merescuda recompensa a Pekín 2008. Marató de Barcelona treballarà per assegurar l’èxit esportiu de la prova i la garantia de la millor atenció possible a tots els atletes inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.