VIATGE A LA MITJA MARATÓ DE PRAGA

0
430

Mai has estat a Praga? Doncs hauries de saber que apart de ser una de les ciutats més meravelloses del vell continent, caracteritzada sobretot per una arquitectura plena de monuments clàssics, torres i ponts, posseix una molt interessant vida cultural d’espectacles i llocs d’oci i és, ademés, una capital europea plenament decidida i activa en la organització d’events esportius, com així ho demostra el fet que el dissabte dia 29 de març a les 12:00 del matí al increíble pont d’en Carles es donarà sortida per a celebrar el 10 aniversari de la mitja marató en aquesta singular ciutat. No desaprofitis aquesta oportunitat que t’ofereix Sportravel, que organitza el viatge per gaudir d’un magnífic cap de setmana a Praga i arribar a conèixer el seu particular encant. |Més informació a www.sportravel.es o al 93 496 95 51

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.