VIATGE A LA MITJA MARATÓ DE PRAGA

0
328

Mai has estat a Praga? Doncs hauries de saber que apart de ser una de les ciutats més meravelloses del vell continent, caracteritzada sobretot per una arquitectura plena de monuments clàssics, torres i ponts, posseix una molt interessant vida cultural d’espectacles i llocs d’oci i és, ademés, una capital europea plenament decidida i activa en la organització d’events esportius, com així ho demostra el fet que el dissabte dia 29 de març a les 12:00 del matí al increíble pont d’en Carles es donarà sortida per a celebrar el 10 aniversari de la mitja marató en aquesta singular ciutat. No desaprofitis aquesta oportunitat que t’ofereix Sportravel, que organitza el viatge per gaudir d’un magnífic cap de setmana a Praga i arribar a conèixer el seu particular encant. |Més informació a www.sportravel.es o al 93 496 95 51

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.