dissabte 17 de maig de 2008, TROBADA de l\’ATLETISME CATALÀ d\’ex-atletes, directius i jutges

0
510

Aquesta Trobada serà la 25a. edició, després que en el 1984 l\’atleta Jaume Guixà va tenir l\’encert de convocar-ne la primera. En les successives edicions d\’aquestes Trobades, s\’ha posat de relleu el bon lligam que la pràctica de l\’atletisme ha configurat la relació entre diverses persones i generacions. En aquesta 25a. edició, la Comissió Organitzadora ha considerat oportú de celebrar-ho donant rellevància als clubs, a entrenadors, jutges, directius i atletes, en reconeixement dels mèrits que uns i altres han aportat a l\’atletisme català.| Trobada Calafell 2004Per donar significació a les distincions que s\’atorgaran, ja han donat el seu suport, la Direcció General de l\’Esport de Catalunya, i la Federació Catalana d\’Atletisme. S\’estan fent gestions amb altres corporacions i autoritats de l\’esport. Els organitzadors estem convençuts que l\’harmonia en les pistes entre els practicants de les diverses disciplines atlètiques, ha significat una bona base en la formació esportiva i humana de moltes generacions de joves, avui, molts d\’ells, ja no tan joves. El retrobament en aquesta jornada ha de ser motiu de festa, fent present els anys de joiosa joventut. Programa d\’actes (provisional) 10.30.- Acollida a la Plaça Ponsati, davant de l\’Estadi de Montjuic i visita. 11.00.- Visita del Museu Olímpic. 13.00.- Visita a les instal·lacions de l\’Institut Nacional d\’Educació Física de Catalunya. (INEFC) 14.00.- Dinar en la seu de l\’INEFC En el transcurs del dinar es faran parlaments i s\’atorgaran distincions a clubs, directius, jutges, entrenadors, ex- atletes i ex-atletes olímpics catalans. Tots els assistents seran obsequiats amb un record de la Trobada. La Comissió Organitzadora, demana que feu difusió de la TROBADA a tothom que pugui estar interessat en ser-hi, principalment als ex-atletes, que regularment ja han participat en altres edicions anteriors o als que vulguin retrobar-se amb antics companys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.