CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
612

Aquest dilluns s’ha presentat a l’Ajuntament de Vic, la vuitanta-vuitena edició del Campionat de Catalunya de Cros – XXIXè Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, que se celebrarà el proper diumenge 17 de febrer a Vic. A l’acte hi han assistit Montserrat Rovira, Regidora d\’Esports de l\’Ajuntament de Vic, Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, Víctor Vilalta, President del Club Atlètic Vic, i Pere Casacuberta. Així com també els atletes Rosa Maria Morató i Pol Guillem. En aquesta edició es torna a la fórmula de realitzar conjuntament el campionat català de cros tant en la categoria individual com en la de clubs. Com és habitual, l’autonòmic serà prova de selecció per a elaborar els equips que participaran en els diferents campionats d’Espanya.| El proper diumenge està garantida la participació dels millors atletes catalans, tot i que Rosa Morató ha anunciat avui que malauradament no podrà defensar el títol aconseguit la temporada passada a Reus, ja que ha estat seleccionada per a participar amb l’equip espanyol a la Copa d’Europa de Pista Coberta que se celebrarà el proper dissabte 16 a Moscou. Tot i així, participaran atletes de nivell com Jacqueline Martín, Judit Pla, o Meritxell Calduch. En homes, la participació també serà de luxe amb noms com l’actual campió, Carles Castillejo, i altres com Ayad Lamdassem, José Rios, José Luis Blanco, Ruben Palomeque, Francisco J. Cortes Huete, Pol Guilem, Driss Lakhouaja, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.