L\’atleta Alexandra Panayotou presenta una cursa de 24 hores en solidaritat amb DisCAPACITADOS Polo Sur

0
395

Aquest esdeveniment, que tindrà per escenari la pista de l’Estadi Municipal Joan Serrahima, vol col·laborar amb el projecte d\’un grup de discapacitats que, pels seus propis mitjans i sense ajuda externa, realitzaran una expedició al Pol Sud el proper mes de desembre Aquest dimarts 12 de febrer tindrà lloc la presentació del projecte Pole Runner 2008, una iniciativa que inclou una cursa en solitari de 24 hores de l\’atleta Alexandra Panayotou a l\’Estadi Serrahima. L\’objectiu és finançar el projecte disCAPACITADOS Polo Sur, la primera expedició mundial a aquesta indret del món per part d\’un grup de discapacitats físics que lluita per la seva integració social en igualtat.| L\’acte tindrà lloc al Museu Olímpic i de l\’Esport (av. De l\’Estadi 60) a les 12 hores, i comptarà amb la presència, d\’Alexandra Panayotou, directora esportiva del projecte, Montse Garcia, directora del projecte Expedición disCAPACITADOS Polo Sur, Xavier Valbuena, discapacitat pre-seleccionat per formar part de l\’equip de l\’expedició, i Eric Villalon, discapacitat visual amb 9 medalles paraolímpiques d\’esquí, que també està pre-seleccionat Durant l\’acte es presentarà Pole Runner 2008, la inciativa solidària de l\’atleta d\’origen grec, però resident a Barcelona, Alexandra Panayotou que pretén ajudar amb la seva gesta als esportistes discapacitats de l\’aventura disCAPACITADOS Polo sur, de la qual també es donaran a conèixer tots els secrets. Panayotou, dins d\’un programa que consisteix en 12 mesos de participació en totes les curses i proves oficials d\’ultra fons que pugui, correrà per la pista d\’atletisme Joan Serrahima, de Montjuïc. La cita començarà el proper 15 de febrer a les 13 hores i acabarà 24 hores després, el dissabte 16 de febrer. Serà la primera vegada en tot l\’Estat espanyol que una dona corri 24 hores en pista en solitari. DisCAPACITADOS Polo Sur consisteix en una expedició al Pol Sud de tres esportistes discapacitats, que pels seus propis mitjans i sense cap ajuda, a part de l\’oferta pels exploradors Juan Señor i Ramon Larramendi, volen travessar aquesta zona, a 3.000 metres d\’alçada, a 40º sota zero, i arrossegant durant 250 quilòmetres un trineu. La fita, que tindrà lloc el proper mes de desembre de 2008, durarà 3 setmanes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.