Cursa de Muntanya dels Bombers a Vic

0
506

Durant aquest any 2008 els Bombers de Vic celebrem la commemoració del 150è aniversari de l’aprovació del primer reglament per constituir el cos de bombers d’aquesta ciutat. Des d’aleshores hem passat d’ésser municipals a pertànyer a la Diputació i actualment a la Generalitat de Catalunya. En motiu d’aquest aniversari hem creat una comissió per organitzar una sèrie d’actes culturals, esportius i socials repartits durant tot l’any, per recordar i homenatjar a totes aquelles persones que al llarg d’aquests 150 anys han estat al servei de la societat de Vic i de la comarca d’Osona.
Dins d’aquests actes no podíem deixar de banda l’esport i la condició física, com part fonamental que és de la feina del bomber. Per això, us oferim tres propostes d’aquest tipus que hem cregut representatives, no només per la seva vessant esportiva si no també pel seu vincle amb el coneixement del territori. Les propostes en qüestió van des d’una cursa d’orientació i una pedalada amb BTT de dos dies, fins a la cursa de muntanya que avui ens ocupa. Així doncs, us convidem el proper 27 d’abril a celebrar amb nosaltres aquesta efemèride tot gaudint de l’esport i la natura!| LA CURSA Descripció: La cursa, que tindrà lloc el diumenge 27 d’abril, és de caire popular i està oberta a tots els participants. Consta d’un recorregut de 15,7 km que transcorren pràcticament sempre per camins rurals de la zona, amb la pujada al Pla de Sant Sebastià com a punt més alt de la cursa (763m.). Part de l’itinerari coincideix amb l’anada i la tornada. La sortida i arribada estaran situades a la zona esportiva de Vic (512m.), habilitada amb aparcament, dutxes i vestuaris. l’hora de sortida serà a les 10 del matí, essent indispensable haver recollit el xip amb antelació (no s’acceptaran els xips propis que puguin portar els atletes.) A l’arribada hi haurà botifarrada popular i begudes per a tots els participants. Premis i obsequis: Tots els participants rebran un obsequi de la cursa. Tindran trofeu els tres primers atletes de la general així com el primer de cada categoria i els tres primers bombers. Hi haurà un sorteig entre els participants de la cursa al final de l’entrega de trofeus INSCRIPCIONS – Es faran a través d’internet a l’adreça: www.bombersvic.cat – El preu d’inscripció és de 10 euros i el termini màxim per inscriure’s és fins el 24 d’abril. – La cursa està limitada a 500 participants

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.