Campionats d\’Espanya de Cros per Veterans

0
540

Els Campionats d\’Espanya de Cros per Veterans, celebrats ahir diumenge a Lloret de Mar, van convertir-se en un gran èxit a nivell esportiu, amb més de 700 atletes participants, que van omplir el circuit de 2.000 metres preparat pel CA Lloret La Selva.
Esportivament va destacar el bon paper gironí fet en la categoria femenina, ja que Encarna Granados (CA Lloret-La Selva) va aconseguir finalitzar en segona posició, mentre que Maria Gràcia Coll (Girona-Costa Brava) va obtenir el tercer lloc en la mateixa prova. El Girona-Costa Brava, a més, va ser l\’últim club gironí que va poder completar un equip al final de la prova, doncs el format per Maria Gràcia Coll, Cristina Bosch, Montserrat Cinca, Eva Massaguer, Olga Miàs i Montse Medí, va aconseguir finalitzar en segona posició, a només tres punts de les campiones, les atletes de l\’Ajuntament de Vitòria.| En categoria masculina la victòria en la prova va ser pel mític maratonià marroquí Abdelkader El Mouaziz, en una prova en la qual cal destacar la no finalització d\’aquesta per Pere Arco ni Pere Ruiz, ambdós retirats perquè les cames no els anaven al ritme que volien. En categoria masculina la victòria per equips va ser pel Macarena, seguit per el Clínica Menorca. Lloret va tornar a organitzar una cita esportiva d\’alt nivell amb un èxit absolut, ja que la prova va comptar amb nombrós públic i no hi va haver cap problema tot i la xifra elevada de participants en aquests Campionats d\’Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.