A.E.Blanc i Blau campiones de Catalunya de Cros’2008 a Caldes de Montbui

0
2504

L’Associació Esportiva Blanc i Blau s’ha imposat amb molta superioritat al Campionat de Catalunya de Cros Absoluta que ha estat celebrat aquest diumenge 10 de febrer a la Torre Marimon a la localitat de Caldes de Montbui. Cap club català ha pogut amb el fort ritme que han efectutat les atletes blanc-i-blaves Isabel Eizmendi i Irene Alfonso, aquest última atleta asturiana ha guanyat a la prova absoluta amb una distància de 4 Km i la segona classificada Isabel Eizmendi s’ha coronat al titol de Campiona de Catalunya. Teresa Pulido s’ha classificat en cinquè lloc realitzant també un magnífic resultat atés que es tracta d’una distància molt curta per l’atleta maratoniana. Maria Sanchez s’ha proclamat en la primera atleta promesa, l’atleta Vinyet Nogueró se classificat amb 15è i finalment Ester Ramos 18à. D’aquesta manera l’Associació Esportiva Blanc i Blau ès proclama per segòn any consecutiu Campiones de Catalunya de Cros Curt, i s’ha classificant pel Campionat d’Espanya de Clubs pel proxim 3 de Mará que se disputará al veledrom de La Zarzuela a Madrid.| Classificació per equips 1.- A.E.Blanc i Blau 2.- C.A.Vic 3.- A.A.Catalunya

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.